Wie is Roelie

Roelie-Coach4you2

Ik ben Roelie van Guldener 51 jaar, getrouwd en moeder van twee volwassen zonen. Ik ben spontaan, open en eerlijk en geloof in het feit dat iedereen vanuit de basis goed is. Ik probeer daarom iedereen ook in zijn/haar waarde te laten en van daaruit te acteren. Op mijn eigen weg naar volwassenheid heb ik hierdoor (net als ieder ander) een bepaald beeld gekregen. Over hoe ik over dingen denk, en vanuit welke hoek ik iets zie. Hoe ik dingen interpreteer en mijn “rol” in mijn leven, mijn omgeving en de wereld. Zo ben ik gaandeweg gevormd tot wie en hoe ik nu ben. Ook in wat ik geloof en wat ik uitdraag. Natuurlijk ben ik hierdoor beïnvloed door verschillende factoren.

Mede door mijn indrukwekkende jeugd die me veel uitdaging en levensinspiratie heeft ontnomen. Maar mij uiteindelijk ook veel heeft gegeven. Vaak heb ik mij afgevraagd waarom ik “hier” ben en wat mijn rol is of zou kunnen zijn. Toen ik mijn huidige man tegenkwam ontstond er voor mij een nieuwe situatie. Veel liefde, inspiratie maar ook motivatie, kracht en geloof in mijzelf heeft hij mij (terug)gegeven. Natuurlijk zijn op dit pad ook de nodige hiaten (geweest) en hebben we zorgen en problemen moeten trotseren. Maar ook daar word je sterker en wijzer van en heeft ons dichter tot elkaar en mijzelf gebracht.

Als coach-counselor werk ik graag met vrouwen tussen de 40 en 55 jaar (en/of hun gezin). Deze levensfase ervaar ik als (werkende) moeder, mantelzorger en de nodige zorg voor de kinderen, als zeer hectisch. Ik heb dan ook een aantal jaren geleden een burnout gehad en mijn leven eens kritisch onder de loep genomen. Ik denk dat ik me goed kan verplaatsen in de denk- en beleefwereld van de hardwerkende, multitaskende vrouw in deze haast maatschappij. Daarom doe ik dit werk met passie en oprechtheid. Met een positieve inslag en veel vertrouwen in de goedheid van de mens. Door veel naar mijzelf te kijken, hard te werken en veel emoties, patronen, gevoelens en gedachten te ontrafelen ben ik een ander mens geworden. Met een berustend gevoel over mijzelf dat het allemaal wel goed is zo. Maar wel (zelf)kritisch en in beweging. En dat gun ik echt iedereen.

Warme groet, Roelie.

Even voorstellen

Al een tijdje loop ik met het idee om te gaan bloggen. Op de pagina Wie is Roelie kan je wat over mij lezen en kom je iets meer van mij te weten. Ik zal hier regelmatig een blog schrijven, zo leer je ook vanzelf het mens achter de coach kennen.

Ik heb nu een tijdje mijn eigen bedrijf Coach4you2. Ik coach, train en volg mensen, doe aan netwerken, ga naar bijeenkomsten en investeer in mijzelf, online trainingen en marketing tips en trucs. Daar is het idee ontstaan om te gaan bloggen. Ik heb genoeg te vertellen. Of je mee wilt lezen, is aan jou.

Natuurlijk hoop ik dat je me gaat volgen en zo wat meer kennis kan maken met mijn persoonlijkheid, mijn ervaringen, kijk en beleving op de wereld met iedereen daar in. Natuurlijk is mijn mening ietwat gekleurd, maar is daardoor ook niet de waarheid maar mijn visie op de waarheid. Ik hoop je hier (of wellicht ergens anders) te treffen.

Warme groet,

Roelie van Guldener/coach-counselor/trainer – Coach4you2