Even voorstellen

Al een tijdje loop ik met het idee om te gaan bloggen. Op de pagina Wie is Roelie kan je wat over mij lezen en kom je iets meer van mij te weten. Ik zal hier regelmatig een blog schrijven, zo leer je ook vanzelf het mens achter de coach kennen.

Ik heb nu een tijdje mijn eigen bedrijf Coach4you2. Ik coach, train en volg mensen, doe aan netwerken, ga naar bijeenkomsten en investeer in mijzelf, online trainingen en marketing tips en trucs. Daar is het idee ontstaan om te gaan bloggen. Ik heb genoeg te vertellen. Of je mee wilt lezen, is aan jou.

Natuurlijk hoop ik dat je me gaat volgen en zo wat meer kennis kan maken met mijn persoonlijkheid, mijn ervaringen, kijk en beleving op de wereld met iedereen daar in. Natuurlijk is mijn mening ietwat gekleurd, maar is daardoor ook niet de waarheid maar mijn visie op de waarheid. Ik hoop je hier (of wellicht ergens anders) te treffen.

Warme groet,

Roelie van Guldener/coach-counselor/trainer – Coach4you2

Auteur: Roelie

Roelie van Guldener is 52 jaar, getrouwd en moeder van twee volwassen zonen. Ik ben spontaan, open en eerlijk en geloof in het feit dat iedereen vanuit de basis goed is. Ik ben begonnen met coachen vanuit een overtuiging. Die van mensen vooruit helpen en ondersteunen. Door te inspireren, enthousiasmeren en door mijn ervaring en kennis aan te bieden. Ik geloof dat iedereen hier is met een reden. De mijne is, het beste proberen te halen uit een ieder door bewustwording en geloven in eigen kracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *